Laat jouw mening horen!

  • Beeldmateriaal studiezaal
26-10-2017

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en zijn dan ook geïnteresseerd in jouw mening over onze producten en diensten.

BRAIN (Branchevereniging Archiefinstellingen Nederland) heeft een vragenlijst opgesteld om de kwaliteit van dienstverlening, zowel de fysieke als digitale dienstverlening, van verschillende archiefinstellingen in Nederland te monitoren.

Wil jij ons helpen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren? Vul dan deze vragenlijst in. Het invullen kost maar een paar minuten en het is volledig anoniem. Invullen van de vragenlijst kan tot en met 31 december.

Wij stellen het zeer op prijs dat je, jouw mening laat horen en willen dat belonen. Door hier je gegevens achter te laten, maak je kans op een leuke goodiebag!

*Door het invullen van je gegevens, maak je kans op een goodiebag. Jouw gegevens zullen niet worden doorgespeeld naar derden, wij zullen alleen contact met je opnemen als jij de winnaar van een goodiebag bent. De vragenlijst zelf is volledig anoniem.