Ben jij de vrijwilliger die Dimence Groep zoekt?

  • vacatures
26-06-2017

Samen met Dimence Groep zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor het project Brinkgreven!

Voor een inventarisatieproject op locatie zoeken wij een enthousiaste, ervaren vrijwilliger! Het betreft (een deel van) het historisch archief van psychiatrisch ziekenhuis Brinkgreven (nu Dimence Groep) over de periode van circa 1950-1990. Wij hebben al een aanzienlijk deel van dit archief in bewaring in onze depots in Deventer.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het opnieuw verpakken en vervolgens ordenen en beschrijven van het (papieren) archief. De werkzaamheden vinden plaats op het terrein van de Dimence Groep op de locatie Brinkgreven in Deventer.

Je werkt zelfstandig, bent accuraat en hebt enige kennis van en affiniteit met historische archieven en/of gezondheidszorg. Je hebt ervaring met het inventariseren van historische archieven.

Je werkt minimaal één maar bij voorkeur twee dagdelen per week, voor de duur van het project (ca. 1 jaar). Wij zorgen voor de inhoudelijke begeleiding, maar je komt als vrijwilliger in dienst bij Dimence Groep.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelien Keen of Marion Karsch via contacthco@historischcentrumoverijssel.nl.

Heb je interesse? Stuur dan jouw CV en bondige motivatie vóór 10 juli 2017 naar contacthco@historischcentrumoverijssel.nl.