Studiezalen weer open voor bezoek op afspraak

Gebruikersavatar
Maartje Koelma
Berichten: 33
Lid geworden op: 18 jul 2016, 14:11

Studiezalen weer open voor bezoek op afspraak

Bericht door Maartje Koelma » 28 mei 2020, 17:11

De deuren van onze studiezalen in Deventer en Zwolle zijn weer open. We bieden u graag een prettig en veilig bezoek en hebben daarom een aantal maatregelen genomen. Veel documenten zijn als scan in te zien zoals via het bouwdossier-loket en onze archieftoegangen. Zijn de documenten die u zoekt niet digitaal in te zien, dan bent u welkom op onze studiezalen.

Maatregelen:
  • Reserveer stukken voorafgaand aan uw bezoek. Dit kan met behulp van het nummer op uw bezoekerspas via onze archieftoegangen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina ‘Archiefonderzoek
  • Kom alleen en kom niet eerder dan de begintijd van uw gemaakte afspraak. Wij laten maximaal 6 bezoekers tegelijk toe op de studiezaal in Zwolle en 4 bezoekers op de studiezaal in Deventer
  • Blijf thuis als u, of een huisgenoot, zich ziek voelt. Wacht met het plannen van een nieuw bezoek tot de klachten weg zijn
Studiezaal
Voor uw bezoek aan de studiezaal in Deventer kunt u zich melden via de intercom bij de personeelsingang aan de zijkant van het gebouw, tegenover Klooster 3. Een medewerker zal de deur voor u openen. Voor een bezoek aan de studiezaal in Zwolle kunt u zich melden bij de medewerker achter de balie.

Was na binnenkomst uw handen en droog deze goed voordat u de studiezaal betreedt, de handbibliotheek raadpleegt en de door u gereserveerde archiefstukken aanraakt.

Bij de computers en toetsenborden liggen reinigingsdoekjes. Alle beschikbare werkplekken worden regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd.

Op de studiezaal, bij de balie, de koffiehoek en bij de toiletten staan informatieborden en wordt met vloerstickers de te bewaren afstand aangegeven. Volg de aangegeven aanwijzingen op de informatieborden en de instructies van onze medewerkers.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Plaats reactie