Weergave van reacties heeft storing

DoorJanny Lalkensop11/07/2016 - 21:50

Zichtbaar is een vorige reactie. De nieuwste reactie dus soms nog niet zichtbaar.

Reacties

afbeelding van Janny Lalkens

Het gebeurde vorige week een paar keer ook met helemaal nieuwe berichten. Ik had dan opmerkingen of vragen gesteld/geplaatst bij het onderwerp Aaltje Peters en kreeg snel daarna bericht van Harm56, dus echt antwoorden op mijn zojuist gestelde vragen. Maar dan bleef mijn naam als laatste reactie staan, terwijl, als ik doorklikte, ik al wel de nieuwste reactie van Harm kon lezen en daar weer mee verder kon gaan werken.

Ik ga het dus wel melden als zoiets nog eens gebeurt, alleen heb ik nu geen nieuwe stof om te reageren.

afbeelding van ria van bessen

Dit wat Janny beschrijft, gebeurt als je een bestaand bericht wilt wijzigen c.q. aanvullen.

Dus een bericht wat al is geplaatst, blijft op z'n plaats staan, ook al heb je het bericht ná het laatste bericht gewijzigd.

In tegenstelling tot een nieuw bericht wat direct bovenaan wordt geplaatst.

 

 

 

afbeelding van Janny Lalkens

Hallo Inge

 

Het gaat nu ook inderdaad goed. Want ik had om 10:26 uur iets gepost en ik zag nu bij de aankondigingen, dat jij om 10:43 uur, daarna dus, al weer iets had gepost. Bij die storing van vorige week had ik dan wel je stukje van 10:43 uur kunnen lezen, maar had het nog steeds geleken, alsof ik om 10:26 uur bij dit item iets als laatste had geschreven. Bij de onderwerpen die me interesseren, blijf ik wel opletten. Komt goed!

 

Hartelijke groeten, Janny

 

afbeelding van Inge Zomer

Beste Janny

Bedankt voor de toevoeging.  Bij dit topic gaat het wel goed zie ik. Houd het even in de gaten inderdaad, zodra het zich weer voordoet kunnen we onze IT'er een analyse laten maken.

Hartelijke groet,

Inge

afbeelding van Janny Lalkens

Bijvoorbeeld: iemand reageert om 14:00 uur en je ziet dat als je de site van het Forum aanklikt. Daarna schrijft iemand anders een reactie om 16:00 uur en die reactie/dat verhaaltje wordt wel geplaatst, maar in de aankondigingen blijft gewoon die reactie van 14:00 uur vermeld staan als laatste reactie binnen een item. Ik moest dus steeds doorklikken om te kijken naar het betreffende onderwerp, of er al weer een allerlaatste reactie was. Dat was een paar keer het geval. Ik kon dat niet zien in de weergave van de site, omdat die niet altijd de meest actuele stand aangaf.

Als ik dit nog eens weer een keertje opmerk, meld ik het wel weer. Ik kan het nu niet controleren, of het nog steeds zo is, want het is de laatste dagen nogal rustig op het Forum. Zelf heb ik ook geen nieuwe onderzoeksresultaten te melden, voor wat voor onderwerp dan ook. Dus ik kan het nu niet zinvol uitproberen.

Met vriendelijke groet, Janny

afbeelding van Inge Zomer

Beste mevrouw Lalkens,

Kunt u iets uitgebreider omschrijven waar u tegenaan loopt? 

Hartelijke groet, Inge