Farom

Doorvan'tspijkerop01/02/2016 - 17:40

Geachte Mevrouw v.d. Berg,

Over opmaak kunnen meningen verschillen, maar in essentie ben  ik het helemaal met Ria eens.

Waarom het systeem moeilijk maken als het gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, en transparant vwb reacties, kan.

Na correcties op de voorlaatste veranderingen Uwerzijds, U kunt zich die discussies vast nog wel herinneren, liep het allemaal lekker.  Moeten we die discussies weer over gaan doen ??  Waarom was U het toen wel, en nu dus niet meer, met ons eens ??

Waarom niet normaal data in plaats van dagen/uren geleden ??  Ga er maar aan staan als je iets van  enkele jaren geleden terugzoekt !!     En dat gebeurt echt; dat mag ik toch wel bij U bekend veronderstellen ??

Waarom ben je anoniem als je ingelogd bent (bekend dus) en gewoon je naam er onder kunt zetten ??  Reacties zijn belangrijk; weten uit welke hoek ze komen ook.  Onderschat dat niet !!

De meeste deelnemers kennen elkaar, zij het meestal alleen maar virtueel, vertrouwen elkaar en proberen te helpen, elkaar en anderen. Waarom daar geheimzinnig over doen ??

U heeft zo'n prachtig, goed functionerend, forum,  waardevol voor veel onderzoekers, al of (nog) niet geroutineerd.  Wees er zuinig op !!   Laat het beter worden , als dat kan, maar niet minder dan het was.

Voorbaat dank voor Uw aandacht, en vooral, verdere acties.

Met vriendelijke groeten,

Frits van 't Spijker.

Reacties

afbeelding van Daan

Het gaat weer helemaal goed.......de verkeerde kant op.

afbeelding van Francis van den Berg