Rondleiding: In het voetspoor van de Moderne Devotie

25sep
Rondleiding Moderne Devotie

Herleef met een gids de Moderne Devotie! Loop mee op maandag 25 september 2017 'In het voetspoor van de Moderne Devotie.' Onder begeleiding van een gids wandel je langs historische plekjes in de Zwolse binnenstad die belangrijk zijn geweest in de geschiedenis.

De Moderne Devotie was een belangrijke religieuze hervormingsbeweging. Deze ontstond eind 14e eeuw en werd verspreid over heel Noordwest-Europa vanuit Zwolle in de 15e en 16e eeuw. Thomas van Kempen schreef in Zwolle zijn bekende 'handboek' van de Moderne Devotie.

Praktische informatie
De wandeling start op maandag 25 september 2017 om 13.30 uur bij de engel voor de Grote- of St. Michaëlskerk, aan de Grote Markt in Zwolle. De kosten bedragen € 7,50 per persoon. Je wordt verzocht het bedrag ter plaatse, gepast, te voldoen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Programma rondleidingen
De Moderne Devotie rondleiding is onderdeel van ons programma rondleidingen. Rondleidingen zijn normaliter mogelijk vanaf 7 personen, maar voor deze extra wandeling is iedereen welkom, of je nu alleen komt, met z'n tweeën of met meer!

Je kunt je hieronder aanmelden voor deze rondleiding.

De inschrijving voor deze Activiteit is gesloten. U kunt zich niet meer aanmelden.