Rondleiding: De schatkamer van Overijssel

11mrt
Depot met boeken

Wat ligt er nou eigenlijk zoal, daar in de archieven van Historisch Centrum Overijssel? Ontdek de schatkamer van Overijssel tijdens één van de rondleidingen op inschrijving.

Tijdens deze rondleiding maakt u kennis met Historisch Centrum Overijssel. U wordt rondgeleid door het bijzondere gebouw en krijgt een indruk van de collecties: 18 km archieven, foto's, affiches, films en een bibliotheek. Tevens brengt u een bezoek aan één van onze depots, normaal niet toegankelijk voor publiek, waar u een aantal topstukken te zien krijgt.

Praktische informatie
De eerst volgende rondleiding is op maandag 11 maart 2019 om 13.30 uur bij Historisch Centrum Overijssel aan de Van Wevelinkhovenstraat (geen nummer) in Zwolle. De prijs voor deze rondleiding is €10,- per persoon (maximaal 8 personen). Dit is inclusief de gids en een kop koffie/thee. De rondleiding duurt 1,5 tot 2 uur.

U kunt zich aanmelden via: www.zwollemetgids.nl >

Buiten deze tweemaandelijkse rondleidingen op inschrijving zijn er ook workshops en rondleidingen mogelijk met een groep. Dit is steeds op voorwaarde dat het HCO ruimte beschikbaar heeft. Onze rondleidingen/workshops lopen via Het Zwolse Balletjeshuis. Informeer naar de mogelijkheden via stadswandelingenzwolle@outlook.com.